23 Haziran 2007 Cumartesi

Shrek 3 (2007)

Shrek 3 (2007)

Shrek 3 - (Şrek 3)

Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek’e düşer. Aksi takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi’yi görevlendiren Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir. Bu kişi, Fiona’nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie’den başkası değildir. Öte yandan çok çok uzaklarda Fiona’yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian’ın peri masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.

Shrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, “geleceğin kralı” olarak gördükleri Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken, diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming’i durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie’nin hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.


Etiketler
: ?rek 15 haziran, ?rek üç, ?rek üç sinemalarda, Big Bad Wolf (Shrek), Donkey (Shrek), Dragon (Shrek), Dronkey, Fairy Godmother (Shrek), Gingerbread Man (Shrek), King Harold (Shrek), Lord Farquaad, Pinocchio (Shrek), Prince Charming (Shrek), Princess Fiona, Puss in Boots (Shrek), Queen Lillian, Shrek, Shrek (character), shrek 15 haziran, shrek 2007, shrek 3, shrek 3 sinemalarda, shrek and princes, shrek bilet, shrek cinema, shrek donkey, shrek download, shrek esek, shrek fan, shrek film, shrek III, shrek images, shrek indir, shrek izle, shrek kral, shrek news, shrek pictures, shrek prenses, shrek shrek shrek, shrek sinema, shrek summary, shrek the third, shrek ticket, shrek videos, shrek üç, srek, srek 3, srek bilet, srek haber, srek III, srek uc, srek üç, srek özet, srekuc.com, watch shrek

Hiç yorum yok: